Neptun rendszer / Neptun azonosító

Az Óbudai Egyetem Neptun rendszerét az alábbi képre kattintva érheti el:
A Neptun azonosítót minden felvett hallgatónak a felvételi eljárás során megadott e-mail címére továbbítjuk általános felvételi eljárás esetén legkésőbb január 26-ig, pótfelvételi eljárás esetén legkésőbb a regisztrációs hét kezdetéig.

(Kérjük, figyelje postafiókja Spam/Kéretlen levelek/Levélszemét mappáját is!)

Fogalommagyarázat:

Regisztrációs hét: a szorgalmi időszak első hete, melyen elsősorban a tanulmányi kötelezettségekkel kapcsolatos teendőket (például félévre történő bejelentkezés, tárgy- és kurzusjelentkezés) lehet lebonyolítani, illetve befejezni. Ez a 2023/24/2 félévben 2024.02.05-09. között lesz.

Szorgalmi időszak: a regisztrációs hét és a félév tanórák megtartására szolgáló 15 hetes időszaka. Ez a 2023/24/2 félévben 2024.02.12-05.18. között lesz.

Amennyiben nem kapja/kapta meg e-mail értesítésünket a Neptun azonosítóról a fent írt időpontig – vagy a kapott azonosító-jelszó párossal nem tud belépni – kérjük, hogy a lenti listában szereplő kari elérhetőségen jelezze ezt, és az illetékes munkatársaink segíteni fognak Önnek ez ügyben:


A Neptun hallgatói web felületén a Neptun használatát bemutató oktatási anyagok elérhetőek, amelyek ismerete megkönnyíti a rendszer gyors és pontos használatát.

Bővebb információ a tananyagokkal kapcsolatban a https://neptun.uni-obuda.hu/felveteli oldalon található.