RKK felvetteknek

Tisztelt Elsőéves Hallgató!

Az elmúlt tanév első félévében az egyetemre újonnan felvett elsőéves hallgatók nagy százalékának nem sikerült matematikából aláírást szereznie és levizsgáznia. Az ok az esetek túlnyomó többségében nem az egyéni alkalmatlanság, hanem a középiskolából hozott matematikai ismeretek nagyon eltérő, sokszor igen alacsony színvonala. A fenti problémák mérséklésének szándékával az egyetem 20 tanórás pregraduális tanfolyamot hirdet az Óbudai Egyetemen az I. évre felvett (nappali, esti, levelezős, vagy távoktatásos tagozatos) hallgatók részére

Matematikai alapismeretek

címmel.

Az előadások időpontja:

2023. szeptember 4. és szeptember 8. között
Hétfő, kedd, szerda és csütörtök 16:15-19:45 (4 tanóra) Péntek 8:55-12:25 (4 tanóra)

Részvételi díj: 27 500 Ft

Az előadásokat az egyetem matematika oktatói tartják. Áttekintik a középiskolai matematika tananyag mindazon fejezeteit, melyek az egyetemi matematika (és mechanika) tárgy sikeres elsajátításához feltétlenül szükségesek, és rámutatnak azokra a hiányosságokra, melyeknek kiküszöbölésével a zárthelyi és vizsgadolgozatok kellő szintű megírása lehetségessé válik.

A tanfolyamot az egyetemen és jogelődjén az elmúlt években már többször megrendeztük. A tapasztalatok jók. A tanfolyamra jelentkezni a csoportbeosztás miatt csak és kizárólag 2023. augusztus 30. 23:59-ig e-mail-en lehet az alábbi címre:

Farkasné Kóka Zsuzsanna
E-mail: matektanf@rkk.uni-obuda.hu

Kérjük a jelentkezőket, hogy jelentkezéskor feltétlen tüntessék fel, melyik karra, szakra és milyen tagozatra (N,E,L) nyertek felvételt.

A jelentkezéskor a fenti adatokon kívül a Résztvevő nevének, Neptun kódjának és e-mail címének megadását kérjük.

A jelentkezés fizetési kötelezettséggel jár! A tanfolyam lemondását 2023. augusztus 30., 23:59-ig és CSAK e-mail-ben fogadjuk el!

A foglalkozásokat az egyetem óbudai telephelyén levő épületekben tartjuk. A csoportok pontos beosztása, az egyes csoportok helyszíne a Doberdó út 6. félemeleti aulájában kerül kifüggesztésre 2023. szeptember 1. 10 órától. A jelentkezetteket az ÓE 1034 Budapest, Doberdó út 6. félemeleti aulájában várjuk, hogy az eligazodást, a csoportbeosztást már a tanfolyam kezdete előtt megismerjék (nem kötelező bejönni, csak ajánlott). A jelentkezésről visszaigazolást csak az e-mailben jelentkezetteknek küldünk.

A tanfolyammal kapcsolatban a fenti e-mail címen, vagy Béres Lászlónénál (beres.gyorgyi@rkk.uni-obuda.hu), illetve telefonon 2023. augusztus 23. után Béres Lászlónénál lehet érdeklődni a 06 1 666 5961 telefonszámon, munkanapon csak 10-12 óra között.

A tanfolyam díjának befizetésének menetéről és határidejéről bővebb információt e-mail-ben küldünk a jelentkezés visszaigazolásakor.

Üdvözlettel:

Farkasné Kóka Zsuzsanna tanfolyam szervező