Kari Hallgatói Részönkormányzatok

AMK HÖK

Kedves AMK-s Gólya!

Szeretnék gratulálni a felvételhez az AMK HÖK nevében. Szeretettel meghívnálak téged kari Gólyatáborunkba, ahol te + többszáz gólyatársad + a szervező rókák vesznek részt, akik anyukáitok és apukáitok lesznek a tábor ideje alatt. Az idei GT témája a Star Wars lesz.

Hiperűrugrással a linkre kattintva bővebben olvashatsz, és jelentkezhetsz a táborba:

https://kyragt.hu/

Jössz vagy jössz?

Biztos rengeteg dolog forog most a fejetekben, de mi segítünk eligazodni nektek. Összeszedtünk nektek pár hasznos linket, amivel könnyebben tudtok tájékozódni.

Gólyacsoport, itt rengeteg hasznos információt fogtok találni:

AMK HÖK Facebook oldal, itt a legfrissebb pályázatokról, ösztöndíjakról, rendezvényekről, álláslehetőségekről fogtok találkozni posztokban, történetekben:

AMK HÖK Instagram, itt rendezvényeinkkel, a hallgatói közösség mindennapjaival fogtok találkozni képekben:BGK HÖK

Kedves Bánkis Gólya!

Gratulálok a felvételhez a Bánki HÖK nevében!

Szeretnék két fontos dolgot megosztani veled:

  • Az egyik a Facebook csoportunk linkje, melybe a csatlakozás elengedhetetlen egy Bánkis hallgató számára. Rengeteg fontos információt találsz majd itt a tanulmányaid során:

www.facebook.com/groups/bankisgolyak2023

  • A másik pedig a meghívód a 2023-as Bánki Gólyatáborba, amit mindenképpen nagyon körültekintően olvass el. Egy Bánkis hallgató életében nagyon fontos szerepet játszik a gólyatábor, ezért kifejezetten nagy öröm számunkra, ha minél többen részt tudtok venni ezen az eseményen:

https://bit.ly/bankigt_2023KGK HÖK

Gratulálunk minden felvételt nyert Hallgatónak!

Levélben nagyon sok fontos információt meg fogtok kapni, de addig is összeállítottunk Nektek egy kis összefoglalót, ami a sikeres évkezdéshez nyújthat segítséget:

A Facebook csoportok is már csak Rátok várnak, csatlakozzatok hozzá, hogy ne maradjatok le semmiről!

ÓE KGK évfolyamcsoport:

Ide is érdemes belépned, ha szeretnél részt venni az idei év legnagyobb buliján.

ÓE NIKE Gólyatábor 2023:KVK HÖK

Kedves Hallgatótársunk!

Bizonyára rengetegen gratuláltak már neked a felvételihez, így engedd meg nekünk is, hogy beálljunk a sorba: Gratulálunk!

Nem csak ahhoz, hogy pár hét és hivatalosan is egyetemista vagy, hanem a döntésedhez is. Bár több 10 ezer ÓE-s van, mégis azt fogod tapasztalni, hogy olyan érzés itt lenni, mintha egy családhoz tartoznál.

Bizonyára már fáj a fejed a sok újdonságtól, amit eddig olvastál az egyetemi életről. Mi most összeszedtünk neked néhány hasznos hivatkozást, melyekre érdemes kattintanod:

Talán a legfontosabb mind közül, itt megtalálsz mindent egy helyen, amire szükséged lesz a sikeres évkezdéshez.

ÓE KVK 2023 évfolyamcsoport, ahol sok hasznos infó fog elhangzani, illetve itt tudtok egymással tan-anyagot is megosztani:

Itt találod a legfrissebb híreket, eseményeket még mielőtt bárhova kikerülnének. Érdemes követni, ne maradj le semmi hasznosról: 😉

A facebook oldalunknál is kötetlenebb hangvételű tartalmaink gyűjtőhelye:

Na de tegyük félre a száraz dolgokat… Mit szólnál egy Gólyatáborhoz?

Te + 300 gólya társad + Megszámlálhatatlanul sok róka, akik erre a néhány napra anyukátok és apukátok lesznek + Délelőttönként előadások a kari oktatók jóvoltából, délutánonként és esténként jobbnál jobb versenyek és feladatok + Minden este hatalmas űrbéli party. Izgalmasan hangzik? Látogass el a www.kyragt.hu weboldalra a további információkért!

Bármi kérdésed támadna, keress minket bátran az elnokseg@kandohok.hu e-mail címen vagy a hivatalos facebook oldalunkon!

Kellemes nyarat és sikeres tanulmányokat kíván a Kandó HÖK elnöksége!NIK HÖK

Kedves Hallgatónk!

Igen, biztosan jó érzés azt olvasni, hogy hallgató, nem pedig, hogy „diák”. Szóval gratulálunk a felvételhez!

Biztosak vagyunk benne, hogy nem fogod megbánni, hogy az Óbudai Egyetem mellett tetted le a végső döntésedet.

Annak érdekében, hogy a rengeteg új információból ki tudd szűrni a legfontosabb adatokat, mi is készítettünk egy összefoglalót, ahol a Gólyatábor információi mellett az összes fontos tudnivalót is megtalálod:

OE NIK 2023 évfolyamcsoport:

Az év elején és közben pedig ezeken a platformokon tudsz a leggyorsabban értesülni a legfontosabb dolgokról, legyen szó akár ösztöndíjakról vagy bulikról:

De ha már buli, az év legnagyobb bulijáról se maradj le, ahol azokkal érezheted jól magad, akikkel utána együtt fogod megkezdeni ezt a mérföldkövet, amit Egyetemnek hívnak. Ezzel kapcsolatban ebben a csoportban találsz több infót:

Sok sikert kívánunk, és hamarosan találkozunk!

Addig is, ha kérdésetek van, azt e-mailben vagy facebook-on keresztül tudjátok feltenni!RKK HÖK

Sziasztok Rejtős Gólyák!

Először is, gratulálunk a felvételhez!

Levélben nagyon sok fontos információt meg fogtok kapni, nézzétek sűrűn a levelezést.

Elkészült egy évfolyamcsoport is, mely a felvételt nyert Rejtős hallgatók tanulócsoportja, ahol első körben megismerkedhettek egymással, majd különböző gólya programokról, eseményekről, valamint a suli kezdetével járó dolgokról is értesülhettek! Évközben pedig megoszthatja mindenki egymással a különböző anyagokat, kérdezhettek egymástól, vagy akár 1-1 felsőbb évestől! Az egyetemi évek során ez a csoport nagy segítség lesz az előrehaladásban és az összetartó közösség kialakulásában!

Továbbá minden szak számára van egy külön csoport, ahol bensőségesebb hangulatban, a szakok témáinak megfelelően segíthetitek egymást.

Kövessetek minket Instagramon is:

A Facebook oldalunkat pedig itt találjátok:https://www.facebook.com/rkkhokYBL HÖK

Kedves Gólya!

Először is engedd meg, hogy gratuláljunk Neked a sikeres felvételihez! Egyetemünk új polgára lettél és nemsokára igazi egyetemista leszel, számtalan újjal ismerkedhetsz meg rengeteg élmény mellett.

Az elmúlt bő egy év számos váratlan fordulatot hozott mindenki számára. Az új kihívások és akadályok mindenkit érintettek a hétköznapokban is. Viszont a hallgatói és közösségi élet nem állt meg és rád is vár! A gólya évedben tengernyi új élménnyel gazdagodhatsz, ami csak tőled függ mennyi lesz. A legegyszerűbb módja, hogy naprakész lehess minden téren az, ha az Egyetem és a Hallgatói Önkormányzat közösségi felületeit követed. Ezeken a felületeken a tájékozódás mellett bármikor megkereshetsz minket kérdéseiddel is! A közösségi felületeket leszámítva az ymekhok@gmail.com e-mail címen is megtalálhatsz minket!

Ezeket az oldalakat a következő hivatkozásokon találhatod meg:

További hasznos információkat találtok az egyetemi kötelezettségekkel és egyebekkel kapcsolatban a Tanulmányi Iroda oldalán!

Emellett létrehoztunk egy Facebook csoportot a számotokra, ahol rengeteg információt küldünk majd a következő időszakban:

Természetesen a mindenki által várt Gólyatáborról is mesélünk nektek! Minden fontos információt megtaláltok az alábbi weboldalon:

Mi ott leszünk! Na és te?