Kari HÖK tájékoztatók

AMK HÖK

Kedves újdonsült Hallgatók!

Létrehoztunk számotokra egy kari csoportot, ahol megismerkedhettek fehérvári évfolyamtársaitokkal, kérdezhettek a Hallgatói Önkormányzat tagjaitól, valamint megosztjuk veletek a fontos információkat:

https://www.facebook.com/groups/2127362774091356/?ref=shareBGK HÖK

Kedves Bánkis Gólya!

Gratulálok a felvételhez a Bánki HÖK nevében!

Szeretnék két fontos dolgot megosztani veled.

Az egyik a Facebook csoportunk linkje, melybe a csatlakozás elengedhetetlen egy Bánkis hallgató számára. Rengeteg fontos információt találsz majd itt a tanulmányaid során:

www.facebook.com/groups/bankisgolyak2022

A másik pedig a meghívód a 2022-es Bánki Gólyatáborba, amit mindenképpen nagyon körültekintően olvass el. Egy Bánkis hallgató életében nagyon fontos szerepet játszik a gólyatábor, ezért kifejezetten nagy öröm számunkra, ha minél többen részt tudtok venni ezen az eseményen:

https://bit.ly/3odJ3DUKGK HÖK

Gratulálunk minden felvételt nyert Hallgatónak!

Levélben nagyon sok fontos információt meg fogtok kapni, de addig is összeállítottunk Nektek egy kis összefoglalót, ami a sikeres évkezdéshez nyújthat segítséget.

A Facebook csoportok is már csak Rátok várnak, csatlakozzatok hozzá, hogy ne maradjatok le semmiről!

ÓE KGK évfolyamcsoport: shorturl.at/cfoy5

Ide is érdemes belépned, ha szeretnél részt venni az idei év legnagyobb buliján:

ÓE NIKE Gólyatábor 2022 csoport: shorturl.at/cjHJKKVK HÖK

Kedves Hallgatótársunk!

Bizonyára rengetegen gratuláltak már neked a felvételihez, így engedd meg nekünk is, hogy beálljunk a sorba: Gratulálunk!

Naa de nem csak ahhoz, hogy pár hét és hivatalosan is egyetemista vagy, hanem a döntésedhez is. Bár több 10 ezer OE-s van, mégis azt fogod tapasztalni, hogy olyan érzés itt egyetemistának lenni, mintha egy családhoz tartoznál.

Bizonyára már fáj a fejed a sok újdonságtól amit eddig olvastál az egyetemi életről. Mi most összeszedtünk neked néhány hasznos hivatkozást, amiket érdemes megkattintanod:

kandohok.hu/golyalettem

Talán a legfontosabb mind közül, itt megtalálsz mindent egy helyen, amire szükséged lesz a sikeres évkezdéshez.

fb.me/groups/oekvk2022

OE KVK 2022 évfolyamcsoport, ahol sok hasznos infó fog elhangzani, illetve itt tudtok egymással tananyagot is megosztani.

fb.me/kandohok

Itt találod a legfrissebb híreket, eseményeket még mielőtt bárhova kikerülnének. Érdemes követni, ne maradj le semmi hasznosról. 😉

instagram.com/kandohok

A facebook oldalunknál is kötetlenebb hangvételű tartalmaink gyűjtőhelye.

Na de tegyük félre a száraz dolgokat… Mit szólnál egy Gólyatáborhoz? Te + 240 gólya társad + Megszámlálhatatlanul sok róka, akik erre a néhány napra anyukátok és apukátok lesznek + Délelőttönként fejtágítás tudásmegosztással, délutánonként és esténként jobbnál-jobb versenyek és feladatok + Minden este hatalmas kalóz party. Izgalmasan hangzik? Látogass el a www.kyragt.hu weboldalra a további információkért!

Bármi kérdésed támadna, keress minket bátran az elnokseg@kandohok.hu e-mail címen, vagy a hivatalos facebook oldalunkon!

Kellemes nyarat és sikeres tanulmányokat kíván a Kandó HÖK elnöksége!NIK HÖK

Kedves Elsőéves Hallgatók!

Először is gratulálunk a felvételihez!
Tudjuk kicsit elveszve érezhetitek magatokat az egyetemi élet útvesztőjében, ezért összegyűjtöttünk nektek pár hasznos linket az alábbi oldalon:
https://nikhok.hu/golyatabor-2022/

Bármilyen további kérdésetek lenne, keressetek minket bátran!RKK HÖK

Sziasztok Rejtős Gólyák!

Először is, gratulálunk a felvételhez!

Levélben nagyon sok fontos információt meg fogtok kapni, de mindenek előtt összeállítottunk nektek egy Rejtő Guide-ot, melyben minden fontos információt megtaláltok: https://rkkhok.hu/wp-content/uploads/2021/07/Rejto_GUIDE_2021_2.pdf

Elkészült egy évfolyamcsoport is, mely a felvételt nyert Rejtős hallgatók tanulócsoportja, ahol első körben megismerkedhettek egymással, majd különböző gólya programokról, eseményekről, valamint a suli kezdetével járó dolgokról is értesülhettek! Évközben pedig megoszthatja mindenki egymással a különböző anyagokat, kérdezhettek egymástól, vagy akár 1-1 felsőbbévestől! Az egyetemi évek során ez a csoport nagy segítség lesz az előrehaladásban és az összetartó közösség kialakulásában!

Továbbá minden szak számára van egy külön csoport, ahol bensőségesebb hangulatban, a szakok témáinak megfelelően segíthetitek egymást.

A csoportokat itt találjátok meg:

Kövess minket Instagramon is: https://www.instagram.com/rejtohok/YBL HÖK

Kedves Gólyák!

Elsősorban szeretnénk gratulálni a sikeres felvételihez hozzánk, az Yblhöz! Szinte csak napok választanak el attól, hogy belépjetek az egyetemisták világába és a számtalan új barátság mellett rengeteg új élménnyel gazdagodjatok. A ma még ismeretlen emberek hetek múlva akár jóbarátok lesznek akikkel együtt töltitek a szabadidőtöket. Bizonyára egyszerre izgultok és féltek is a sok újdonságtól és ismeretlentől ami vár rátok, de egy percet sem érdemes aggódni hiszen egy családias új közösség tagjai lesztek. Sosem lesztek egyedül és mindig lesz aki segít! De mielőtt fejest ugranátok az egyetemi hétköznapokba vár rátok egy felejthetetlen emlék, a gólyatábor. Egy emlék amit 20 év múlva is felidéztek, ahol közel 300 másik gólyával bulizhattok együtt és megismerhettek számos felsőbbévest akikhez bármikor fordulhattok segítségért. Három örök nap amikor magatok mögött hagyhattok mindent és számtalan hasznos dolgot ismerhettek meg. Az estéket pedig hatalmas bulival zárjuk minden nap! Jelentkezzetek az elsők között, hogy biztosan ott lehessetek Ti is!

Mi már biztosan ott leszünk! És Ti?

Hasznos linkek:

Ybl Hallgatói Önkormányzat Facebook: https://www.facebook.com/yblhallgatoionkormanyzat

Ybl Hallgatói Önkormányzat Instagram: @yblhok