Az Óbudai Egyetem Szenátusának Tanévnyitó Ünnepi Ülése

Az Óbudai Egyetem Szenátusa Tanévnyitó Ünnepi Ülését 2020. augusztus 31-én (hétfő) 14.00 órai kezdettel tartja Az Óbudai Egyetem Audmax előadótermében (1034 Budapest, Bécsi út 96/b.).


Az ünnepi ülésre azon hallgatóink megjelenésére számítunk, akik a 2020. évi felvételi eljárásban nyertek felvételt az Óbudai Egyetemre. Az ünnepségen való részvétel feltétele elektronikus regisztráció, és a regisztráció elfogadása. A regisztrációs felület elérhetőségét pár napon belül ezen az oldalon érheti majd el.


Az ünnepségen való részvételről 2020. augusztus 3-14. között várjuk új felvett hallgatóink visszajelzését. Az ünnepségre az alábbi linken elérhető nyilatkozattal regisztrálhat:


https://uni-obuda.hu/tanevnyito-2020


Felhívjuk figyelmét, hogy az ünnepségre regisztrációt – a járványügyi készültségre tekintettel – csak korlátozott számban tudunk elfogadni, melyre választ, illetve elfogadó visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címre fogunk küldeni legkésőbb 2020. augusztus 25-ig, melyben az elfogadott regisztrálóknak az ünnepség lebonyolításával kapcsolatos további tájékoztatást is küldünk.